20 Mayıs 2024 - Pazartesi

“Kariyerinizde bir kilometre taşı olacak”

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Suşehri Sağlık Yüksek Okulu 2022-2023 dönemi mezunları için bir mezuniyet töreni düzenlendi. Tören, Suşehri Öğretmen Evi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi ve 139 hemşire adayı mezun oldu.

Mezuniyet törenine Suşehri Kaymakamı Ahmet Korkmaz, Cumhuriyet Üniversitesi Rektör Yardımcısı Hilmi Atasever, Suşehri Sağlık Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Nilüfer Tuğut, ilçe protokol üyeleri, öğretim görevlileri ve öğrenci aileleri katıldı. Mezun olan öğrencilere törende diplomaları takdim edildi.

“1071 öğrenciyi mezun verdik, 8 yıllık geçmişimizde”

Suşehri Sağlık Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Nilüfer Tuğut, 2022-2023 mezuniyet töreninde yaptığı konuşmada, “Bugün burada, yüksekokulumuzun 8 yıllık geçmişinde 1071 öğrenciyi mezun etmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Bu gurur sadece üniversitemize ve yüksekokulumuza ait değil, gençlerin bu günlere gelmesinde her türlü fedakarlığı gösteren anne ve babalara ve şu anda eğitimini başarıyla tamamlayan mezunlarımıza aittir” dedi.

“Kariyerinizde bir kilometre taşı olacak”

Tuğut, burada alınan eğitimin öğrencilerin kariyerlerinde bir kilometre taşı oluşturacağına vurgu yaparak, “Sevgili genç meslektaşlarım, aldığınız eğitim, saha çalışmaları, klinik deneyimleri ve temel bilim alanlarıyla şekillenecek olan kariyerinizde bir kilometre taşı oluşturacaktır. Sizlerin topluma duyarlı, bilginin önemini kavramış, araştıran, teknolojiyi etkin bir şekilde kullanabilen, hastalarına öncelik veren, merhametli, iyi dinleyen, iyi iletişim kuran, etik ve ahlaki değerleri benimsemiş hemşireler olarak yetişmenizi hedefledik” şeklinde konuştu.

Suşehri Öğretmen Evi Konferans Salonu’nda düzenlenen mezuniyet törenine Suşehri Kaymakamı Ahmet Korkmaz, Cumhuriyet Üniversitesi Rektör Yardımcısı Hilmi Atasever, Suşehri Sağlık Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Nilüfer Tuğut, ilçe protokol üyeleri, öğretim görevlileri ve öğrenci aileleri katıldı. Mezun olan öğrencilere törenle diplomaları verildi.

İlgili Haberler

Sağlık çalışanları ‘yeter artık’ dedi

Bursa Tabip Odası ve Sağlık Emek-Meslek Örgütleri, Bursa Şehir...

Anestezi Teknisyeninin Görev Dışı Çalıştırılmasına Son!

Anestezi teknisyeninin görev tanımı içerisinde yer almayan bir alanda...

35 Yaşındaki Genç Hemşire Vefat Etti

3 çocuk annesi, 35 yaşındaki Gülcihan Saraç Kecebaş, yakalandığı...

Şanlıurfa’da hemşireye tehdit ve küfür!

Şanlıurfa'da bir kadın, tartıştığı hemşireye küfür ve tehdit ettiği iddiasıyla gözaltına...

Gazze Şifa Hastanesinde çalışan doktorlar: Artık yeter!

Gazze'deki Şifa Hastanesi'nde çalışan Sınır Tanımayan Doktorlar'dan (MSF), Cibaliye...
Önceki İçerik
Sonraki İçerik