20 Mayıs 2024 - Pazartesi

Kazanan “Footboys”

Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde, personelin moral ve motivasyonunu artırmayı amaçlayan geleneksel futbol turnuvası düzenlendi. Temizlik personelinden doktorlara, güvenlik personelinden hemşirelere, sekreterlerden sağlık memurlarına kadar farklı unvanlardan toplamda 200 sağlık çalışanı turnuvaya katıldı. Final maçının ardından “Footboys” takımı turnuvayı kazanarak, Hastane Başhekimvekili Dr. Öğr. Üyesi Salih Metin’den kupayı aldı.

Hastane Başhekimvekili Dr. Öğretim Üyesi Salih Metin yaptığı konuşmada, “Birlik ve beraberlik içinde bir turnuvayı daha tamamladık. Kurumumuzda her turnuva için bir isim belirlemek geleneği haline gelmişti. Geçen yılki turnuva, Radyoloji Uzmanı Dr. Yavuz Durmuş’un anısına yapılmıştı. Bu yılki turnuva ise yakın zamanda kaybettiğimiz anestezi teknisyeni Halil Coşkun’un anısına düzenlendi. İnşallah önümüzdeki yılki futbol turnuvasını da, geçtiğimiz 15 gün içinde kalp krizi sonucu ani bir şekilde aramızdan ayrılan Acil Tıp Uzmanımız Sayın Taylan İnal adına yaparız” dedi.

Dr. Metin, futbolun sadece bir spor olmadığını, insanları bir araya getiren etkili bir sosyal faaliyet olduğunu belirterek, “Farklı meslek gruplarından çalışanların böyle bir etkinlikte bir araya gelmesinden çok memnunuz. Hastane olarak görevimizi en iyi şekilde yerine getireceğiz ve fırsat buldukça çalışanlar arasındaki iletişimi güçlendirecek sosyal etkinliklere de devam edeceğiz. 18 takım ve toplamda 200’den fazla oyuncunun bu turnuvada yer aldığını görmek sevindirici. Bu vesileyle turnuvaya emek veren organizasyon komitesine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından turnuvada dereceye giren takımlara madalyalar ve kupalar takdim edilerek program sona erdi.

İlgili Haberler

Sağlık çalışanları ‘yeter artık’ dedi

Bursa Tabip Odası ve Sağlık Emek-Meslek Örgütleri, Bursa Şehir...

Anestezi Teknisyeninin Görev Dışı Çalıştırılmasına Son!

Anestezi teknisyeninin görev tanımı içerisinde yer almayan bir alanda...

35 Yaşındaki Genç Hemşire Vefat Etti

3 çocuk annesi, 35 yaşındaki Gülcihan Saraç Kecebaş, yakalandığı...

Şanlıurfa’da hemşireye tehdit ve küfür!

Şanlıurfa'da bir kadın, tartıştığı hemşireye küfür ve tehdit ettiği iddiasıyla gözaltına...

Gazze Şifa Hastanesinde çalışan doktorlar: Artık yeter!

Gazze'deki Şifa Hastanesi'nde çalışan Sınır Tanımayan Doktorlar'dan (MSF), Cibaliye...